TaalRichtingBijles Engels Etten-Leur

Bijles Engels Etten-Leur

Ben je op zoek naar bijles Engels in Etten-Leur of omgeving? Wij bieden bijles Engels aan.  Deze bijles Engels vindt plaats in onze eigen cursusruimte aan het Jaagpad in Etten-Leur. Deze bijles Engels in Etten-Leur kun je individueel volgen. Je kunt er ook voor kiezen de bijles Engels samen met een klasgenootje te volgen. In overleg bepalen we wat voor jou een goed moment is voor bijles. Mocht je het fijner vinden, dan is het ook een optie dat ik de bijles Engels bij je thuis in Etten-Leur kom verzorgen. We richten ons met onze bijlessen vooral op middelbare scholieren uit Etten-Leur en omliggende gemeenten. Kom je bijvoorbeeld uit Prinsenbeek, Hoeven of Zevenbergen, dan ben je uiteraard ook van harte welkom voor bijles Engels.

Aanbod bijles Engels

Hoeveel bijlessen je nodig hebt, bepalen we in overleg. Misschien heb je aan één bijles of enkele bijlessen genoeg, maar voor een langere tijd bijles Engels volgen kan natuurlijk ook. Elke week een bijles Engels gedurende een langere periode is natuurlijk ook zeker mogelijk!

Door de bijles Engels af te stemmen op jouw leervragen en door de individuele begeleiding, zal deze bijles Engels heel effectief zijn. Je kunt de bijles volgen voor alle onderdelen van een taal, zoals spelling, grammatica, lezen, schrijven, luisteren, spreken, of alleen voor dat onderdeel of die onderdelen Engels waar jij moeite mee hebt. Als je alleen een goede voorbereiding wilt voor een examen Engels of toets Engels, dan is het heel goed mogelijk de bijles daar voor te gebruiken. Jouw wensen voor bijles staan uiteraard voorop.

www.taalrichting.nl

Gekwalificeerde docenten

Wij zijn gekwalificeerd om bijles Engels te geven, niet alleen hebben we onze wettelijke bevoegdheid, ook zijn we getraind in het afnemen van examens en zo weten we dus ook wat er belangrijk is om je goed voor te bereiden op een examen Engels. We hebben zeer veel ervaring in les geven aan jonge mensen, zowel op het voortgezet onderwijs als op het mbo. Onze ervaring is dat bijles – naast de lessen die je natuurlijk volgt op school – heel goed kan helpen om je verder te helpen in het aanleren van een de Engelse taal. Tijdens de bijles kunnen we ons echt focussen op de zaken die jij moeilijk vindt, omdat de bijles individueel of in tweetallen is, is er ook alle aandacht en ruimte voor jouw leerbehoeften. We hebben natuurlijk hetzelfde doel voor ogen met onze bijles Engels: zorgen dat jij de toetsen en examens haalt en daarmee dus je diploma.

In de bijles Engels gaan we uiteraard uit van de methode die je op school gebruikt. Als het nodig is, zal de trainer je in de bijles extra opdrachten geven om de taal extra te oefenen.

Kijk op onze website: www.taalrichting.nl voor meer informatie of voor onze mogelijkheden.