TaalRichtingWie zijn wij?

Wie zijn wij?

Taal is onze passie. Woorden kunnen zó krachtig zijn als ze op de juiste manier worden gebruikt. Natuurlijk moet een tekst taalkundig goed in elkaar zitten, zonder spelfouten en met gebruik van de juiste grammatica, maar ook passen bij het doel en de doelgroep. Wat wil je bereiken met je tekst? Wie wil je bereiken met je tekst?

Karin Kort

Als docente Nederlands en communicatie en als schrijver van diverse educatieve boeken, heb ik ruimschoots ervaring opgedaan met de Nederlandse taal. Het is niet alleen ervaring, het is ook mijn passie, mijn drijfveer. Ik vind het echt een uitdaging om een tekst te (her)schrijven waardoor deze tekst kan doen waar het voor bedoeld is: mensen informeren, overtuigen, amuseren. Mensen ontroeren, laten lachen of laten genieten van een mooi verhaal. Taal kan zo krachtig zijn! Wil je je tekst niet laten (her)schrijven door mij, maar wil je zelf leren goed te schrijven of spreken? Ook daarvoor kun je bij me terecht. Individueel of in kleine groepen van maximaal zes personen, bied ik taaltrainingen aan. Hierbij stem ik mijn aanbod af op jouw vraag.

LinkedIn

Joost Wessels

Als docent Duits en als native speaker, heb ik veel ervaring opgedaan in deze taal, het is mijn tweede moedertaal. Moderne vreemde talen hebben mijn grote belangstelling. Duits spreek en schrijf ik op het hoogste niveau, maar ook Engels en Frans beheers ik zeer goed. Ik vind het leuk om mensen te stimuleren om een taal te spreken, om daarbij over de drempel – een andere taal spreken kan lastig zijn – te gaan. Niet alleen kan ik je leren goed te converseren in een andere taal, ook bied ik bijlessen aan. Zo kan je bijles krijgen ter voorbereiding op toetsen en examens. Daarnaast bied ik (bedrijfs)taaltrainingen aan, individueel of in groepen van maximaal zes personen. Als voormalig hotelmanager en management consultant weet ik hoe belangrijk het is een taal goed te beheersen.

LinkedIn