TaalRichtingRedigeren en (her)schrijven van teksten Etten-Leur

Redigeren en (her)schrijven van teksten

Uw teksten laten redigeren, herschrijven of schrijven. Sinds kort in Etten-Leur; een gekwalificeerde en zeer ervaren tekstschrijver. Kijk ook op www.taalrichting.nl. Of het nu gaat om zakelijke teksten of persoonlijke teksten, ik redigeer, herschrijf of schrijf deze graag voor u. Het kan gaan om het redigeren, herschrijven of schrijven van korte of van langere teksten. U kunt uw eigen tekst alleen laten corrigeren of redigeren. Ook kunt u uw eigen tekst laten herschrijven, zodat de inhoud beter past bij uw doel en de doelgroep. Bij het redigeren van uw tekst, betaalt u een bedrag per woord (zie ook www.taalrichting.nl). Gaat het om een langere tekst, dan spreek ik me u een totaalbedrag af, zodat u precies weet waar u voor het redigeren van uw tekst aan toe bent.

Redigeren en (her)schrijven van teksten

Het redigeren van uw tekst is normaliter binnen enkele dagen gebeurd. Bij langere teksten (redigeren van meer dan 10 pagina’s), kan het redigeren iets langer duren. Gaat het om een spoedklus wat betreft redigeren? Dan kijk ik uiteraard wat ik voor u kan betekenen.

Bij redigeren van teksten zorg ik ervoor dat uw tekst foutloos is en dat zinnen goed lopen. Bij herschrijven gaat het verder, u levert uw basistekst bij mij aan en ik ga deze herschrijven zodat de tekst goed aansluit bij de doelgroep en bij het doel waarmee u schrijft.

Goed schrijven is een kunst op zich en graag help ik u om uw teksten perfect te maken. U kunt zich helemaal richten op de inhoud, door middel van het redigeren van uw tekst zorg ik dat deze foutloos is en professioneel overkomt. Bij persoonlijke teksten zal ik met u vooral afstemmen wat belangrijk is bij het redigeren of herschrijven. Wilt u de lezer amuseren, ontroeren of voorzien van informatie. Wilt u bijvoorbeeld een (sinterklaas)gedicht laten schrijven of een speech laten herschrijven, dat kan! Wilt u een zakelijk rapport laten redigeren of een werkstuk voor uw studie laten redigeren, dit behoort allemaal tot de mogelijkheden. Schrijft u een boek, dan kan ik dat uiteraard ook redigeren of herschrijven. Ik heb ervaring met het schrijven van korte verhalen, gedichten, speeches en studieboeken. Als docent Nederlands en trainer communicatieve vaardigheden heb ik ruimschoots ervaring opgedaan met het verbeteren van teksten.

Redigeren is nauwkeurig werk en ik garandeer u dit ik heel secuur en precies met uw tekst aan de slag ga. Zodat u zeker weet dat uw tekst foutloos en in goed Nederlands is. Herschrijven of schrijven kost meer tijd en gaat meer om de afstemming op uw lezer en op uw doel. Dit stem ik van tevoren goed met u af, zodat ik precies weet waar ik me bij het herschrijven of schrijven op moet richten.

Zoekt u dus iemand die uw teksten snel en goed kan redigeren of die uw basistekst kan herschrijven of die een gehele tekst voor u kan schrijven, dan bent u bij mij aan het goede adres.